ASSMB

Blog Details

De Ziua Internațională a Copilului – ASSMB urează tuturor copiilor „LA MULȚI ANI”, cu sănătate și numai bucurii!

Astăzi, de Ziua Internațională a Copilului, sărbătorim viața, prezentul și viitorul. Este ziua copiilor noștri și a copiilor din noi, este momentul de peste an în care inocența, zâmbetul și bucuria trebuie să primeze. Este ziua în care cu toții trebuie să ne găsim răgazul necesar pentru ceea ce este mai de preț în viața noastră.

Din partea întregului personal care formează marea „familie” a unităților medico-sanitare ale Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) vă transmitem cele mai bune gânduri și vă asigurăm de faptul că sănătatea copiilor dumneavoastră a fost și este prioritatea noastră.

𝐋𝐚 𝐌𝐮𝐥𝐭̦𝐢 𝐀𝐧𝐢!

Accesați pagina noastră de internet, www.assmb.ro, pentru a afla cele mai actuale informații despre cabinetele școlare din unitățile de învățământ din București și despre unitățile sanitare administrate de ASSMB care sunt dedicate sănătății copiilor și viitoarelor mămici – Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu, Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Filantropia Bucuresti, Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sirbu – Maternitatea Giulesti, Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino și Spitalul Clinic Nicolae Malaxa.

Împreună pentru Sănătate!

#1Iunie #ZiuaInternaționalăACopilului #PMB #ASSMB #Sănătate

Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Selectati limba dorita

Ne gasiti pe:

Contact

Vineri: 8:00 - 14:00
Sector 4, București